Da li pozdravite motoriste koji idu iz drugog pravca
+5
drumskalisica
Ivta
Rubber Duck
Crni Leptir
Rendi
9 posters
Strana 1 od 1
Da li pozdravite motoriste koji idu iz drugog pravca
Nekada su se motoristi obavezno pozdravljali ili rukom ili blicanjem na putevima da li to danas radite.
Rendi- Broj poruka : 280
Datum upisa : 21.08.2009
Re: Da li pozdravite motoriste koji idu iz drugog pravca
Na otvorenom drumu da. Ako je motorista bez kacige ne pozdravljam ga da ne bih ispao budala jer se motoristi manekeni obično ne javljaju drugim motoristima, osim ako ih ne poznaju.
Javljam se svakom, mada cesto, sto kaze Crni, ispadnem budala jer retko ko otpozdravlja :x
Rubber Duck- Broj poruka : 27
Godina : 41
Pozdravljam blicanjem,rukom ili sirenom kako mi je kad zgodnije, UVEK I NA SVAKOM MESTU, ne obraćam pažnju na to dali mi je otpozdravio ili ne to je njegovo.
Svakog pozdravim rukom ako idem mnogo brzo onda blicanjem bez razlike da li mi otpozdravi ili ne. Mislim da je to opste pravilo i kultura motorcikliste jer mi smo ipak posebna vrsta a i u manjini smo u odnosu na druge ucesnike u saobracaju.
Rendi- Broj poruka : 280
Pozdravim uvek il blicnem farom, il rukom. Samo ima jedna stvar koja me nervira zadnje vreme: Cesto idem ibarskom magistralom na relaciji N. Sad - Cacak. Uz samu Ibarsku ima dosta sela i manjih mesta i ima puno ovih kineskih skutera koji kad mi dolaze u susret sa upaljenim farom deluju kao neke teske masine, ja ih pozdravim, a tek prilikom mimoilazenja vidim da je to skuter i neka deca na njemu koja me zacudjeno gledaju ( u stilu " sto nam sad pa ovaj ablenduje ), obicno ne otpozdrave pa se onda glupo osecam, al sta ces ja pozdravljam i dalje !
drumskalisica- Broj poruka : 180
Datum upisa : 05.12.2009
uvek se javim ja sam stara skola a odpozdrav nedobijem uvek razloge ste vec skoro sve naveli :D
bucow- Broj poruka : 6
Datum upisa : 13.10.2009
Godina : 49
Ne javljam se.Objasnjenje je jednostavno.Nekada smo svi bili iz iste firme ,a danas je vecina onih koji su u ovome iz potpuno razlicitih razlga od mojih.Sa druge strane opet ako vidim da je neko sa motociklom u nevolji stajem bilo da sam motorom ili kolima
Head- Broj poruka : 157
Datum upisa : 03.12.2009
Naravno da pozdravljam ,jer nemogu da zaboravim dasu i mene sa apencem4 pozdravljali mozda iz zezanja ali to se pamti.
Korisnik- Broj poruka : 28
Datum upisa : 03.01.2010
Godina : 63
pozdravim sirenom ili se javim rukom,u gradu se nejavljam jer svi zure da uhvate semafor,pa i neobracaju paznju na pozdrav, a ja sam sporac ima ljudi koji se jave klimanjem glave pa meni kako dodje:glava,ruka,sirena, stariji se jave a mladji motociklisti tesko ,njima je bitno da budu primeceni
nenad kraker- Broj poruka : 29
Datum upisa : 18.01.2010
Godina : 51
Similar topics
» Prijava moto klubova koji nisu u MASu a koji preve susrete i zurke
» Koji motor
» Motor koji vozimo
» Koji motor vam je najdrazi
» Koji Vam se motor najvise kvario
» Koji motor
» Motor koji vozimo
» Koji motor vam je najdrazi