pitanje za Heada
3 posters
Strana 1 od 1
pitanje za Heada
Sta mislis o kinezu Sprint Pulsar posto sam kaparisao novog od 200ccm i ako mozes daj mi tehnicke podatke ma da sam negde citao ali me interesuje tvoje misljenje. Radi se o modelu super moto. Pozdrav
Rendi- Broj poruka : 280
Datum upisa : 21.08.2009
Re: pitanje za Heada
Proizvodjac bi trebao biti Pioneer moto - Kina - najpribliznije receno drugo ime za Qingqi.Iskustva koja mogu da prenesem su ova.Sprintov Pulser 125 se pokazao losijim izborom od Qingqi- ja 125 koji nudi ovlasceni uvoznik Qingqi Novi Sad.Ovo tvrdim zato sto sam u cilju kupovine gledao dve Sprintove 125-tice .Obe jako male kilometraze.Obe su imale probleme sa semerinzima viljuske ,a jedan uopste nije mogao da zakoci prednjom-pakne nisu jednostavno delovale.QINGQI 125/200 modeli koje sam vozio nisu imali takve probleme ni u vecoj kilometrazi.Motori svih modela rade mirno i lepo vuku.Gume su plasticne.Vesanje je osrednje ,nos tone na kocenju ,u krivinama po neravninama zna da se dobro uznemiri.Od servisera koji je radio u obe firme sam cuo da se najbolje pokazao QINGQI 200 endura koja ima u srebrno ofarban agregat.Servisi su u svakom slucaju katastrofalni-verujem da je to uzrok mnogih problema.Pre prve voznje treba sve zivo licno prekontrolisati.Obavezno promeniti odmah ulje u motoru a u kocnicama jos obaveznije.Ako mozes odmah turi drugi ,bolji lanac.Favorit-lanac od Jawe je najjeftinije i najbolje resenje. Poreklo agregata je SUZUKI gn/en 125 sa tim da 200tica ima veci klip i duzi hod.Za lakse snalazenje na netu oznaka Sprintovog agregata je XF 200 GY - u Usa se zove QLINK
This little supermo…er, um, dualie is powered by an air-cooled, 2-valve, SOHC, 5-speed, 199cc Single feed by a Mikuni carb. QLINK claims the XF is good for 15.4 (presumably crankshaft) horsepower. The Thumper is carried in a steel-tube cradle-type frame that rolls on 17-inch aluminum Unison spoke wheels fitted with Kingstone tires: 110/70 up front and a 130/70 out back.
Evo i linka za manual i spisak rezervnih delova
http://www.jamestowncomputer.com/clients/special-downloads/
This little supermo…er, um, dualie is powered by an air-cooled, 2-valve, SOHC, 5-speed, 199cc Single feed by a Mikuni carb. QLINK claims the XF is good for 15.4 (presumably crankshaft) horsepower. The Thumper is carried in a steel-tube cradle-type frame that rolls on 17-inch aluminum Unison spoke wheels fitted with Kingstone tires: 110/70 up front and a 130/70 out back.
Evo i linka za manual i spisak rezervnih delova
http://www.jamestowncomputer.com/clients/special-downloads/
Head- Broj poruka : 157
Datum upisa : 03.12.2009
Prijatelj mi ima qinqi 125 i dobro se pokazao , znao sam tehnicke podatke za Pulsara 200ccm3 ali sam namerno hteo tvoje misljenje hvala.
Nov pulser je stigao mnogo lep motorcic a radi kao fen za kosu.
Daj slike, a i neke utiske kad se malo provozas .
drumskalisica- Broj poruka : 180
Datum upisa : 05.12.2009
Mom skolskom drugu ,stize ovih dana novi Pulser 200.Ako mu to ne pomogne da se ozeni treci put- nece ni odmoci.Praticemo situaciju iz dana u dan.Sa motorom bre a ne sa snajkom
Head- Broj poruka : 157
Datum upisa : 03.12.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu